Pasta al forno

Pasta al forno, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Pasta - Spaghetti - Pasta

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :      Red :

Ingredienser:
0.5 posepastaskruer
 lidtolie
0.5-1 løg
150 g.hakket oksekød
0.5 ds.flåede tomater
 lidtrevet ost
 salt
 peber
 oregano
 paprika
 
Opskrift:
Pastakogning:
Sæt en gryde trekvart fyldt med vand over. Kom lidt olie og 1 tsk. salt i. Skru op på højeste blus på kogepladen og læg låg på gryden. Når vandet koger, skal pastaen i. Når vandet koger igen, skal du tage tid. Pastaskruerne skal koge uden låg i 10 minutter. Hæld pastaen op i en si.

Kødsovs:
Pil løget og skær dem i små terninger. Kom lidt olie i en gryde. Kom en lille bid løg i. Tænd på 8. når olien syder omkring løgstumpen, skal løget i. Rør rundt i løgene, til de er gennemsigtige eller lidt lysebrune. Kom det hakkede oksekød i gryden og rør rundt, til det har delt sig til "millionbøf".

Luk dåsen med flåede op. Du skal kun bruge halvdelen af indholdet. Kom de flåede tomater i retten og hak dem lidt i stykker. Rør godt rundt i blandingen og sørg for, at gryden kommer i kog. Smag til med lidt peber, 1 tsk. salt, lidt oregano og lidt paprika. Når pastaskruerne er kogt og kødsovsen færdig, skal begge dele blandes sammen i den største gryde. Smør et ovnfast fad med olie og hæld bladningen i. Drys med revet ost og sæt fadet i ovnen ved 200 grader C i cirka 15 minutter. Osten skal være smeltet og lysebrun.





karakterer:
Opskriften er vist 23879 gange,
og udskrevet 204 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.1    (14 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu