Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Røget and

Røget and, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

DiverseRet : Diverse - Diverse

Hovedingrediens : And - Diverse and

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
 røget and
 
Opskrift:
Den røgede and skal optøs meget langsomt. Dvs. mindst 2-3 døgn i køleskab. Anden behøver ikke koges eller steges men blot være rigtig optøet før servering. Brug evt. et stegetermometer for at se om den er tøet i midten.

Server den som den er, med et passende tilbehør. f.eks. en lækker salat og ovnbagte skivekartofler.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
1.4    (5 stemmer)

Opskriften er vist 14618 gange,
og udskrevet 121 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Peter  -  2019-11-16 19:53:43
Hvordan røger man anden??????

Frans  -  2019-11-09 12:41:24
Hmmm...dette er jo ikke en opskrift. Intet om "smørelse", fyld, rygetid mm. Kan desværre ikke give karakteren 0.

Søren B  -  2013-11-10 15:42:13
Hvordan kan man kalde det en opskrift på røget and? Står jo ikke noget om hvordan man røger den.