Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Foccacia i bradepande

Foccacia i bradepande, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 8 Pers.
Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Diverse brød, boller og kiks

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt af : Mads

Indsendt :


Foccacia i bradepande, billede 4 Foccacia i bradepande, billede 1 Foccacia i bradepande, billede 2 Foccacia i bradepande, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
25 gram Gær
6 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.5 spsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
2 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
400 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

350 gram Durummel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
   
  Pensling:
Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
2 spsk. Herbes de Provence, tørret Herbes de Provence er et blandingskrydderi som består af blå lavendel, basilikum, oregano, timian, anis, rosmarin, og fennikel, i variabelt mængdeforhold
evt. Groft salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
Opskrift:
Rør gæren ud i lunkent vand. Tilsæt salt olivenolie, hvedemel og durummel og rør dejen sammen. Dejen skal være lind - den skal ikke æltes.

Lad dejen hæve tildækket et lunt sted ca. 2 timer. Hæld dejen i en bradepande 38x33 cm. beklædt med bagepapir. Lad den efterhæve tildækket ca. 30 min. Tænd ovnen på 200 grader C. alm. ovn. Pensel med olivenolie og drys med Provencekrydderi eller rosmarin og evt. salt. Bag brødet 40 min.

Lad brødet køle af på en bagerist. Skær ud og server.

Tips:

Brødet smager bedst samme dag det er bagt. Det kan fryses men undlad da at pensle med olie og drysse salt på. Er godt sammen med oliven tapanade.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (64 stemmer)

Opskriften er vist 299196 gange,
og udskrevet 6333 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 12201 (2905 kcal)
KJ pr. Pers. 1525 (363 kcal)
Vægt ialt 1409 gram
Vægt pr. Pers. 176 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 865 KJ (206 kcal)
Protein 5.6 gram
Fedt 2.7 gram
Kulhydrat 39.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Sabine  -  2018-05-05 17:23:14
Dette brød er utrolig nemt og lækkert! Serverede det for hele svigerfamilien, og de elskede det! Det blev spist på ingen tid.

Line  -  2016-07-05 15:35:46
Nemt og super lækkert brød

Mathilde  -  2016-02-24 19:45:14
Dejligt brød! Kan klart anbefales!

  -  2014-10-11 15:26:12
Brødet smager fantastisk, især hvis man tilsætter lidt hakket hvidløg til olien der pensles på. Jeg plejer også at stikke nogle halverede cherrytomater oveni brødet før det bages.

Heidi  -  2013-03-02 12:57:24
Det smager utroligt godt og ligeså nemt at lave.... !!!

Winnie  -  2012-10-21 20:01:32
Jeg tilføjede hakkede, soltørrede tomater og blendede hvidløg i olien som skulle på toppen. Super lækkert:-)

carina  -  2012-07-17 13:29:09
Super god ! Kom et tyndt lag ketchup lidt skinkestrimler og et par pepperoni på ! Det smagte så afgjort bedre en dem man køber hos bageren ! Mums !

Mg  -  2012-06-22 20:29:14
Det smager rigtig godt

Katrine J.  -  2012-06-19 14:41:23
Dette brød er helt klart det bedste! Det blev helt perfekt og det var væk på ingen tid! Mange tak for opskriften, både børnene og min mand var elle vilde med det!

Stine  -  2010-08-16 14:13:05
Dette brød smager helt fantastisk!! Og så er det jo super nemt at lave. Smager klart bedst samme dag det er lavet!