|
25 |
gram |
Gær, frisk25 gram Gær, frisk
|
6 |
dl. |
Vand6 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
|
0.5 |
spsk. |
Salt0.5 spsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
|
2 |
spsk. |
Olivenolie2 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
|
400 |
gram |
Hvedemel400 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
|
350 |
gram |
Durummel350 gram Durummel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
|
|
|
|
|
|
Pensling:
|
|
|
Olivenolie Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
|
|
|
|
2 |
spsk. |
Herbes de Provence, tørret2 spsk. Herbes de Provence, tørret Herbes de Provence er et blandingskrydderi som består af blå lavendel, basilikum, oregano, timian, anis, rosmarin, og fennikel, i variabelt mængdeforhold
|
|
evt. |
Salt, groft evt. Salt, groft 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
|
|
|
|
KJ total 12201 (2905 kcal)
KJ pr. Pers. 1525 (363 kcal)
Vægt ialt 1409 gram
Vægt pr. Pers. 176 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 865 KJ (206 kcal)
Protein 5.6 gram
Fedt 2.7 gram
Kulhydrat 39.6 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
| |
Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)
|