Focaccia brød i bradepande næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 8 Pers.
Ingredienser:
25 gram Gær, frisk
6 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.5 spsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
2 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
400 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

350 gram Durummel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
   
  Pensling:
Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
2 spsk. Herbes de Provence, tørret Herbes de Provence er et blandingskrydderi som består af blå lavendel, basilikum, oregano, timian, anis, rosmarin, og fennikel, i variabelt mængdeforhold
evt. Salt, groft 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
Energi:
KJ total 12201 (2905 kcal)
KJ pr. Pers. 1525 (363 kcal)
Vægt ialt 1409 gram
Vægt pr. Pers. 176 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 865 KJ (206 kcal)
Protein 5.6 gram
Fedt 2.7 gram
Kulhydrat 39.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)