Laksebøffer

Laksebøffer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : LakseFisk - Laksesteak

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt af : Bigtower

Indsendt :      Red :
Laksebøffer, billede 4 Laksebøffer, billede 1 Laksebøffer, billede 2 Laksebøffer, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
4 Laksesteak 1 laksesteak vejer ca. 200 gram
Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
25 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 spsk. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

   
1000 gram Små kartofler pillet vægt
25 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
   
Opskrift:
Laksebøfferne vendes i hvedemel og krydres med salt og peber. Steges til de er gyldne.

Kartoflerne koges.
Smørret smeltes og kartoflerne vendes heri sammen med den hakkede persille.





karakterer:
Opskriften er vist 44005 gange,
og udskrevet 492 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.6    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 10633 (2531 kcal)
KJ pr. Pers. 2658 (632 kcal)
Vægt ialt 1764 gram
Vægt pr. Pers. 441 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 602 KJ (143 kcal)
Protein 9.0 gram
Fedt 7.6 gram
Kulhydrat 10.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu