Laksebøffer næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
4 Laksesteak 1 laksesteak vejer ca. 200 gram
Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
25 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 spsk. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

   
1000 gram Små kartofler pillet vægt
25 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
   
Energi:
KJ total 10633 (2531 kcal)
KJ pr. Pers. 2658 (632 kcal)
Vægt ialt 1764 gram
Vægt pr. Pers. 441 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 602 KJ (143 kcal)
Protein 9.0 gram
Fedt 7.6 gram
Kulhydrat 10.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)