Indonesisk rijstafel

Indonesisk rijstafel, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Ristaffel - rice table

Hovedingrediens : Svinekød - Flæskesmåkød

Oprindelsesland : Indonesien

IndonesienIndsendt :      Red :
Indonesisk rijstafel, billede 4 Indonesisk rijstafel, billede 1 Indonesisk rijstafel, billede 2 Indonesisk rijstafel, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
700 g.flæskesmåkød
25 g.smør
400 g.løg
1 fedhvidløg
250 g.champignoner
1 ds.bambusskud
 salt
 peber
1 spsk.karry mild
1 spsk.paprika
2 spsk.sojasauce
7.5 dl.svinebouillon
 jævning
 
 Løse ris:
7 dl.vand
4 dl.ris
1 tsk.salt
 
Opskrift:
Kødet skæres i ensartede aflange stykker af et par cm. længde. Løg, champignoner og bambusskud findeles. Kødet svitses i fedtstoffet i en gryde, men det må ikke blive brunt. Derefter svitses grønsagerne med. Krydderier drysses over, og suppen tilsættes. Retten småsnurrer en halv til trekvart time, jævnes og smages evt. yderligere til med krydderier.

Løskogte ris gives til.

Til rijstafel kan følgende serveres, anrettet i små skåle: mangochutney, syltede ingefær, skoldede rosiner, syltede løg, kokosmel, , ristede jordnødder, æbleterninger, appelsin- eller mandarinterninger, chilisovs, sojasauce og en skål grøn salat.





karakterer:
Opskriften er vist 96488 gange,
og udskrevet 2880 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.6    (15 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-08-03 20:50:31
hvor mange gæster var der, da man skal ligemange retter end der er gæster for eksempel 2 gæster betyder 2 køde retter, 2 grønsagerretter, 2 vegetarretter(tahoe) og hvid ris, nasi og bami + de forskellige atjars osv.

  -   2007-09-30 20:08:59
kanon gott

  -   2005-01-01 01:01:01
hvor meget af div. krydderier?