Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Indonesisk rijstafel

Indonesisk rijstafel, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Ristaffel

Hovedingrediens : Svinekød - Flæskesmåkød

Oprindelsesland : Indonesien

IndonesienIndsendt :


Indonesisk rijstafel, billede 4 Indonesisk rijstafel, billede 1 Indonesisk rijstafel, billede 2 Indonesisk rijstafel, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
700 g.flæskesmåkød
25 g.smør
400 g.løg
1 fedhvidløg
250 g.champignoner
1 ds.bambusskud
 salt
 peber
1 spsk.karry mild
1 spsk.paprika
2 spsk.soya sauce
7.5 dl.svinebouillon
 jævning
 
 Løse ris:
7 dl.vand
4 dl.ris
1 tsk.salt
 
Opskrift:
Kødet skæres i ensartede aflange stykker af et par cm. længde. Løg, champignoner og bambusskud findeles. Kødet svitses i fedtstoffet i en gryde, men det må ikke blive brunt. Derefter svitses grønsagerne med. Krydderier drysses over, og suppen tilsættes. Retten småsnurrer en halv til trekvart time, jævnes og smages evt. yderligere til med krydderier.

Løskogte ris gives til.

Til rijstafel kan følgende serveres, anrettet i små skåle: mangochutney, syltede ingefær, skoldede rosiner, syltede løg, kokosmel, , ristede jordnødder, æbleterninger, appelsin- eller mandarinterninger, chilisovs, kinesisk soya og en skål grøn salat.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.6    (15 stemmer)

Opskriften er vist 92678 gange,
og udskrevet 2822 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

bart  -  2010-08-03 20:50:31
hvor mange gæster var der, da man skal ligemange retter end der er gæster for eksempel 2 gæster betyder 2 køde retter, 2 grønsagerretter, 2 vegetarretter(tahoe) og hvid ris, nasi og bami + de forskellige atjars osv.

gonge rolf  -  2007-09-30 20:08:59
kanon gott

lena  -  0000-00-00 00:00:00
hvor meget af div. krydderier?