Ris ala mande

Ris ala mande, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

Kold DessertRet : Kold Dessert - Risdessert

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Grødris

HøjtidJul

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkFryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt af : Lene W

Indsendt :      Red:

Ris ala mande, billede 4 Ris ala mande, billede 1 Ris ala mande, billede 2 Ris ala mande, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1 tallerkenfuld risengrød
5 dl.fløde
2 æggeblommer past.
2 spsk.sukker
1 spsk.mandelessens
 Mandelsplitter
 
Opskrift:
Æggeblommer røres godt sammen med sukker Mandelessensen kommes i Risengrøden røres i Fløden piskes og røres i derefter tilsættes mandelsplitter.


Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Risalamande

karakterer:
Opskriften er vist 26490 gange,
og udskrevet 239 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.9    (12 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Ninette  -  2011-08-19 18:54:04
Æggeblommer i ris a la mande,,,, HVORFOR