Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Ris ala mande

Ris ala mande, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

Kold DessertRet : Kold Dessert - Risdessert

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Grødris

HøjtidJul - julen

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkFryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt af : Lene W

Indsendt :


Ris ala mande, billede 4 Ris ala mande, billede 1 Ris ala mande, billede 2 Ris ala mande, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1 tallerkenfuld risengrød
5 dl.fløde
2 æggeblommer past.
2 spsk.sukker
1 spsk.mandelessens
 Mandelsplitter
 
Opskrift:
Æggeblommer røres godt sammen med sukker Mandelessensen kommes i Risengrøden røres i Fløden piskes og røres i derefter tilsættes mandelsplitter.






Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Risalamande

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
1.9    (12 stemmer)

Opskriften er vist 24621 gange,
og udskrevet 225 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Ninette  -  2011-08-19 18:54:04
Æggeblommer i ris a la mande,,,, HVORFOR