Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Plankebøf (stegning)

Plankebøf (stegning), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Bøf af oksefilet

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :



Ingredienser:
1 oksebøf
Opskrift:
Bøffen brunes på panden, planken skylles i koldt vand eller smøres med olie. Bøffen lægges på planken, kartoffelmos lægges rundt om bøffen.

Ovnen tændes på 200 grader. Når denne temperatur er nået, sættes bøfferne midt i ovnen, til kartoffelmosen er gyldenbrun efter ca. 20 minutter.

Tips:

I øvrigt kan man også tilberede fisk og andre slags kød på plankerne, og mange gæster, der første gang får serveret retten, bliver begejstrede for denne variation, som ved tilfældigheder kom til Bornholm for et kvart århundrede siden.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (9 stemmer)

Opskriften er vist 28329 gange,
og udskrevet 322 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Miepige  -  0000-00-00 00:00:00
Hvis retten laves med en hakkebøf eller et stykke kylling er den eminent til børn. Har sågar set den med røde pølser og fiskefilet!