Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Champignonlasagne

Champignonlasagne, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 2 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Lasagne

Hovedingrediens : Svampe - Champignon

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt :


Champignonlasagne, billede 4 Champignonlasagne, billede 1 Champignonlasagne, billede 2 Champignonlasagne, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
25 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
400 gram Champignoner 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
200 gram Skalotteløg 1 mellemstort skalotteløg vejer ca. 25 gram.
450 gram Helbladet spinat, dybfrost
0.5 tsk. Muskat
1.5 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
5 dl. Mornaysauce 5% 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
4 Lasagneplader 1 lasagneplade vejer ca. 16 gram
4 spsk. Parmesanost. revet Revet:
1 tsk. 3 gram
1 spsk. 10 gram
1 dl. 50 gram
   
Opskrift:
Smelt smørret i en sauterpande ved kraftig varme, men uden at brune det. Svits champignon i kvarte og hakket løg i 3 min.

Pres væder fra spinaten. Vend den i champignonblandingen sammen med muskatnød, salt og peber.

Del champignonblandingen op i tre portionon.

Læg først en portion champignonblanding i et smurt ovnfast fad. Hæld ca 1 1/2 dl mornay sauce over. Dæk med halvdelen af lasagnepladerne. Fortsæt i nævnte rækkefølge-slut med resten af mornay saucen.

Drys med revet parmesanost og bag midt i ovnen i 35 min ved 200 grader C. alm. ovn. Lad stå på køkkenbordet i ca 10 min inden servering.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (61 stemmer)

Opskriften er vist 103142 gange,
og udskrevet 2400 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 5671 (1350 kcal)
KJ pr. Pers. 2835 (675 kcal)
Vægt ialt 1685 gram
Vægt pr. Pers. 842 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 336 KJ (80 kcal)
Protein 4.6 gram
Fedt 3.7 gram
Kulhydrat 7.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Per  -  2018-09-28 17:52:00
Ja den kan fint fryses :)

  -  2018-08-01 18:04:47
Kan lasagnen fryses da en hel opskrift er for meget til 2 personer Den smager super godt har lavet den for mange år siden første gang.

  -  2012-04-09 16:46:14
Udemærker grund-opskrift :) varierer selv med at komme lidt feta og revet squash i samt en low-fat mornay sauce

Susanne  -  2012-01-29 15:13:04
Smager rigtig dejligt og er supernemt at lave. Vil prøve med mere spinat og lidt mindre mornay sauce næste gang

orla rasmussen  -  2011-11-12 18:39:11
Den smagte rigtig godt! Kan bestemt anbefales :-)

Murat A.  -  2009-12-06 16:15:52
Dejlig lasagne - har nu også prøvet at blande laks og rejer i, udemærket sammensætning..

Birgitte  -  2008-09-04 17:41:48
Oh my god!! Det lyder simpelthen bare så fantastisk godt! Både hvis man er vild med kød OG ost! Glæder mig til at lave det :D

Cecilie  -  2008-04-03 13:13:25
Den var så god! Men kan sagtens laves med finthakket spinat og almidelige løg!

Bethina  -  2007-11-12 20:41:50
Mums for en kødspiser... :-) Rigtig godt!

Hausfrau  -  2007-03-12 18:33:03
Super, godkendt af 3 børn ; hvoraf den ene er storkræsen! Har udskiftet chalotteløg med alm løg og hel spinat med hakket, frossen spinat. Derudover tilsat ca. 1 dl. mælk og brugt dobbelt så mange lasagneplader. Tip! Bland mornaysauce og fyld, så er der kun en sovs at mikse med pladerne

tlj  -  0000-00-00 00:00:00
kan stærkt anbefales

jonna  -  0000-00-00 00:00:00
Med finhakket spinat, gøres blandingen mere fast

Carsten Lauritzen  -  0000-00-00 00:00:00
god lasage, men undlad hellere granaost, da der også er ost i mornay sauce

trine hansen  -  0000-00-00 00:00:00
den bedste lasagne jeg nogen sinde har smagt