Champignonlasagne næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 2 Pers.
Ingredienser:
25 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
400 gram Champignoner, renset vægt 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
200 gram Skalotteløg 1 mellemstort skalotteløg vejer ca. 25 gram.
450 gram Helbladet spinat, frost
0.5 tsk. Muskatnød, stødt 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 7.5 gram
1.5 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
5 dl. Mornaysauce 5% 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

Mornaysauce kan købes på papkarton med 5 dl.
4 Lasagneplader 1 lasagneplade vejer ca. 16 gram
4 spsk. Parmesanost. revet Revet:
1 tsk. 3 gram
1 spsk. 10 gram
1 dl. 50 gram
   
Energi:
KJ total 5697 (1356 kcal)
KJ pr. Pers. 2848 (678 kcal)
Vægt ialt 1686 gram
Vægt pr. Pers. 843 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 337 KJ (80 kcal)
Protein 4.6 gram
Fedt 3.7 gram
Kulhydrat 7.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)