Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Stegte, marinerede rokkevinger

Stegte, marinerede rokkevinger, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : HajFisk - Rokke

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1200 g.flåede rokkevinger
 hvedemel
 smør og olivenolie til stegning
 
 Marinade:
1 citron saften herfra
0.5 dl.olivenolie
2 hakkede chalotteløg
 salt
 peber
 
 Tilbehør:
 flutes
 evt.tomatsalat
 
Opskrift:
Skær fileterne af rokkevingerne og skær dem i mindre stykker. Pisk marinaden sammen og læg fisken i. lad det marinere i ca. 2 timer i køleskabet. Tag fiskestykkerne op af marinaden, der gemmes, og vend dem i mel. Steg dem på en pande i smør og olie ca. 2 minutter på hver side. Hæld marinaden over og hæld det hele over på et fad. Afkøl retten, til den er lunken, og servèr den med flutes og evt. en tomatsalat.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (6 stemmer)

Opskriften er vist 7721 gange,
og udskrevet 171 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu