smør og olivenolie til stegning smør og olivenolie til stegning
Marinade: Marinade:
1
citron saften herfra1 citron saften herfra
0.5
dl.
olivenolie0.5 dl. olivenolie
2
hakkede chalotteløg2 hakkede chalotteløg
salt salt
peber peber
Tilbehør: Tilbehør:
flutes flutes
evt.
tomatsalat evt. tomatsalat
Opskrift:
Skær fileterne af rokkevingerne og skær dem i mindre stykker.
Pisk marinaden sammen og læg fisken i. lad det marinere i ca. 2 timer i køleskabet.
Tag fiskestykkerne op af marinaden, der gemmes, og vend dem i mel. Steg dem på en pande i smør og olie ca. 2 minutter på hver side. Hæld marinaden over og hæld det hele over på et fad. Afkøl retten, til den er lunken, og servèr den med flutes og evt. en tomatsalat.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.6
(6 stemmer)
Opskriften er vist 7876 gange, og udskrevet 178 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider