Rokke med løg og svampe
Hovedingrediens : HajFisk - Rokke Indsendt : |
|
|
Hug eller skær vingerne i passende stykker og læg dem i et ildfast fad. Drys med salt og peber og læg gulerod, løg og laurbærblade ved
Hæld ca. 1 dl hvidvin og 1 dl vand over fisken. Dæk fadet med folie og lad fisken dampe i ovnen ved 200 grader i ca. 20 minutter. Prøv om den er mør.
Imens skæres champignonerne i skiver, og de svitses i smørret. Tilsæt sennep. Når fisken er færdig, tages stykkerne op med en hulske og lægges på et fad. Hold dem varme. Gulerødder og løg kommes op i gryden med champignonerne.
Kog fonden ned, og når den er kraftig, hældes lidt i champignonblandingen. Smag til. Hæld saucen over fisken og drys med persille og nogle kapersbær. Servèr kogte, persilledryssede kartofler og fiskesennep til. |
|
Opskriften er vist 9190 gange,
og udskrevet 257 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne