Ristet rokkevinge med marineret feldsalat og fiskefløde

Ristet rokkevinge med marineret feldsalat og fiskefløde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : HajFisk - Rokke

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
600 g.rokkevinge
4 dl.fiskefond
2 dl.piskefløde
50 g.smør
200 g.feldsalat
0.5 citron saft heraf
1 spsk.balsamicoeddike
1 tomat
 dild
 
 Pynt:
 kørvel
 
Opskrift:
Skær bunden af feldsalaten og skyl salaten grundigt i koldt vand og tørres. Fiskefonden reduceres til 2 dl, piskefløde tilsættes og reduceres til 3 dl og koges blank med smør, smages til med citronsaft og krydres.

Rokkevingen deles i 12 stykker. Ristes 2-3 minutter på hed pande og krydres. Tomaten befries for kærner og skæres i små tern. Salaten marineres med olivenolie og balsamico og krydres.

Anretning:
3 stykker rokkevinge placeres midt på tallerkenen. Toppes med marineret feldsalat og krydderurter. Fiskefløden omkring og drysses med tomater.





karakterer:
Opskriften er vist 8666 gange,
og udskrevet 189 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu