Rokkevinge orange
Hovedingrediens : HajFisk - Rokke Indsendt : |
|
|
Få fiskehandleren til at filetere rokkevingen og trække skindet af.
Flæk julesalaten på langs og fjern stokken.
Skær appelsinskallen i tynde strimler.
Skær de hvide hinder af og skær appelsinkødet ud til fileter mellem lamellerne.
Knug resten af saften ud.
Sauter julesalaten i smør tilsæt appelsin-delene og krydr med salt, peber og lidt rørsukker.
Steg rokkevingefileterne et par minutter på hver side og server med salaten.
Pynt med kapers.
|
|
Opskriften er vist 7154 gange,
og udskrevet 150 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne