Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Rokkevinge med syrlig peberrodssauce

Rokkevinge med syrlig peberrodssauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : HajFisk - Rokke

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Rokkevinge med syrlig peberrodssauce, billede 4 Rokkevinge med syrlig peberrodssauce, billede 1 Rokkevinge med syrlig peberrodssauce, billede 2 Rokkevinge med syrlig peberrodssauce, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1 rokkevinge á 500 g
1 stjerneanis
0.5 porre i ringe
0.5 dl.hvidvinseddike
1 lille gulerod i skiver
10 hele peberkorn
 groft salt
 vand
 
 Peberrodssauce:
15 g.friskreven peberrod
15 g.smør
1 spsk.hvedemel
1 dl.piskefløde
 
 
400 g.alm. kartofler
 
Opskrift:
Rokkevingen deles i 2 stykker og lægges i gryden sammen med stjerneanis, porre, hvidvinseddike, gulerod, peberkorn, salt og der hældes vand på til det dækker. Vingerne koges under låg ved svag varme i ca. 20 minutter eller til kødet kan løftes fra benene. Fisken tages op og lægges på en klæde og skindet trækkes forsigtigt af.

Peberrodssauce:
Smør og hvedemel bages sammen og fiskevæden sigtes i under omrøring til saucen har fået en jævn konsistens, tilsæt piskefløde og kog godt igennem. Smages til med peberrod, salt og peber.

Server fisken med saucen og de kogte kartofler.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (3 stemmer)

Opskriften er vist 7966 gange,
og udskrevet 169 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu