Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links
















Rokkevinge med syrlig peberrodssauce

Rokkevinge med syrlig peberrodssauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter

Hovedingrediens : HajFisk

RokkeUkendt oprindelseslandIndsendt :


Rokkevinge med syrlig peberrodssauce, billede 4 Rokkevinge med syrlig peberrodssauce, billede 1 Rokkevinge med syrlig peberrodssauce, billede 2 Rokkevinge med syrlig peberrodssauce, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1 rokkevinge á 500 g
1 stjerneanis
0.5 porre i ringe
0.5 dl.hvidvinseddike
1 lille gulerod i skiver
10 hele peberkorn
 groft salt
 vand
 
 Peberrodssauce:
15 g.friskreven peberrod
15 g.smør
1 spsk.hvedemel
1 dl.piskefløde
 
 
400 g.alm. kartofler
 


Opskrift:

Rokkevingen deles i 2 stykker og lægges i gryden sammen med stjerneanis, porre, hvidvinseddike, gulerod, peberkorn, salt og der hældes vand på til det dækker. Vingerne koges under låg ved svag varme i ca. 20 minutter eller til kødet kan løftes fra benene. Fisken tages op og lægges på en klæde og skindet trækkes forsigtigt af.

Peberrodssauce:
Smør og hvedemel bages sammen og fiskevæden sigtes i under omrøring til saucen har fået en jævn konsistens, tilsæt piskefløde og kog godt igennem. Smages til med peberrod, salt og peber.

Server fisken med saucen og de kogte kartofler.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (3 stemmer)

Opskriften er vist 6508 gange,
og udskrevet 134 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu