Stegt rokkevinge med rødløg, oliven og grønne tomater
Hovedingrediens : HajFisk - Rokke Indsendt : Red : |
|
|
Skær rødløgene i tynde både. Skær tomater i mindre tern og porrer i skrå skiver. Hak oliven og kapers.
Kom løg og eddike i en gryde, bring i kog, læg låg på og dampkog 2 minutter. Tag løgene op. Sauter tomater og porrer i smør til de er møre og faldet let sammen. Krydr med salt, peber og muskatnød. Vend forsigt kapers, rødløg og oliven i de sauterede grøntsager og varm igennem. Vend imens rokkefileterne i rugmel. Krydr med salt og peber. Brun 3-4 minutter i smør på begge sider. Smag grøntsagsblandingen til med den eddike løgene har kogt i og server med fisken. |
|
Opskriften er vist 8140 gange,
og udskrevet 192 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2005-01-01 01:01:01 ikke harmonisk. grøntsagerne overdøver fuldstændig den fine smag i fisken |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne