Stegt rokkevinge med rødløg, oliven og grønne tomater

Stegt rokkevinge med rødløg, oliven og grønne tomater, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : HajFisk - Rokke

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4 rokkevingefileter a ca. 150 g
 rugmel
3 rødløg
3 porrer
1 spsk.kapers
10 grønne oliven befriet for sten
1 dl.hvidvinseddike
 Muskatnød, friskrevet
 smør
 salt
 peber
 
Opskrift:
Skær rødløgene i tynde både. Skær tomater i mindre tern og porrer i skrå skiver. Hak oliven og kapers.

Kom løg og eddike i en gryde, bring i kog, læg låg på og dampkog 2 minutter. Tag løgene op.

Sauter tomater og porrer i smør til de er møre og faldet let sammen. Krydr med salt, peber og muskatnød. Vend forsigt kapers, rødløg og oliven i de sauterede grøntsager og varm igennem.

Vend imens rokkefileterne i rugmel. Krydr med salt og peber. Brun 3-4 minutter i smør på begge sider.

Smag grøntsagsblandingen til med den eddike løgene har kogt i og server med fisken.





karakterer:
Opskriften er vist 8140 gange,
og udskrevet 192 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
ikke harmonisk. grøntsagerne overdøver fuldstændig den fine smag i fisken