Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Kogt karpe

Kogt karpe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : FerskvandsFisk - Karpe

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
 Karper
 
Opskrift:
Skællene fjernes, og fisken skæres i mindre stykker, de bestrøs med salt og overhældes med lidt kogende eddike. Således henstår de 15 minutter, og efter at der forud er kogt vand med suppevisk, rødder, hele peberkorn, salt, lidt citronskal og et par laurbærblade, har vi af denne siede ærtesuppe, afbagt med smør og mel og tillavet med eddike eller citronsaft, en sauce, hvori fisken koges. Den optages, og saucen legeres med 3-4 piskede æggeblommer og tilsættes et glas rødvin.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 6359 gange,
og udskrevet 95 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu