Spækket karpe

Spækket karpe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : FerskvandsFisk - Karpe

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 Karper
 spæk
 smør
2.5 dl.fløde
 
 Smør
 mel
 lidtfløde
 
Opskrift:
En stor karpe befris for skindet, renses godt og spækkes ganske tæt og fint, den lægges på en pande og overhældes med smeltet smør og panden stilles i ovnen. Så snart spækket begynder at antage farve, hældes ¼ liter tyk fløde over fisken, og hermed dryppes den flittigt under stegningen, der varer ¾ time.

Smør og mel brunes sammen, heri blandes lidt fløde og, når det er kogt sammen, blandes det med fløden på panden, hvori karpen blev stegt.

Fisken serveres garneret med butterdejssnitter. Saucen ophældes i sauceskål eller hældes over fisken.





karakterer:
Opskriften er vist 6704 gange,
og udskrevet 85 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu