Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Spækket karpe

Spækket karpe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : FerskvandsFisk - Karpe

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
 Karper
 
Opskrift:
En stor karpe befris for skindet, renses godt og spækkes ganske tæt og fint, den lægges på en pande og overhældes med smeltet smør og panden stilles i ovnen. Så snart spækket begynder at antage farve, hældes ¼ liter tyk fløde over fisken, og hermed dryppes den flittigt under stegningen, der varer ¾ time.

Smør og mel brunes sammen, heri blandes lidt fløde og, når det er kogt sammen, blandes det med fløden på panden, hvori karpen blev stegt.

Fisken serveres garneret med butterdejssnitter. Saucen ophældes i sauceskål eller hældes over fisken.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 5069 gange,
og udskrevet 72 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu