Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Karper i vin

Karper i vin, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : FerskvandsFisk - Karpe

Ukendt oprindelseslandKilde : Gråsten Statsskovdistrikt

Indsendt :



Ingredienser:
 Karper
 
Opskrift:
Karpen (ca. 1 ½ kg) vaskes og renses, slimlaget skal af, men skællene må godt blive siddende. Fisken tørres i et stykke køkkenrulle. Karpen sættes i 1/4 liter rødvin med laurbærblade, peberkorn, løg og en lille visk persille. Der fyldes efter med tynd suppe (fiskebouillon) til fisken er dækket. Der tilsættes sukker efter behag. Koger svagt i 3/4 til 1 time. Sausen opbages med smør, mel og den siede fiskesuppe. Fisken serveres hel og pyntes med citron eller persille. Serveres med kartofler.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 6506 gange,
og udskrevet 124 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu