Karper i vin

Karper i vin, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : FerskvandsFisk - Karpe

Ukendt oprindelseslandKilde : Gråsten Statsskovdistrikt

Indsendt :      Red:


Ingredienser:
1500 g.Karper
2.5 dl.rødvin
 laurbærblade
 peberkorn
 løg
 en lille visk persille
 tynd suppe (fiskebouillon)
 sukker
 
 Sauce:
 smør
 mel
 fiskesuppe
 
 Pynt:
 citron eller persille
 
 Tilbehør:
 kartofler
 
Opskrift:
Karpen (ca. 1 ½ kg) vaskes og renses, slimlaget skal af, men skællene må godt blive siddende. Fisken tørres i et stykke køkkenrulle.

Karpen sættes i 1/4 liter rødvin med laurbærblade, peberkorn, løg og en lille visk persille. Der fyldes efter med tynd suppe (fiskebouillon) til fisken er dækket. Der tilsættes sukker efter behag. Koger svagt i 3/4 til 1 time.

Saucen opbages med smør, mel og den siede fiskesuppe.

Fisken serveres hel og pyntes med citron eller persille.

Serveres med kartofler.


karakterer:
Opskriften er vist 7829 gange,
og udskrevet 147 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu