Karper i øl

Karper i øl, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : FerskvandsFisk - Karpe

Ukendt oprindelseslandKilde : Gråsten Statsskovdistrikt

Indsendt :      Red:


Ingredienser:
 Karper
 salt
 peber
 øl
 
Opskrift:
Den rensede, skrabede og skyllede karpe drysses med salt og peber og koges derefter i øl under låg ved svag varme i ½ time.

Man kommer forskellige krydderier i øllet efter hvad man kan lide f.eks. løg, selleri, timian, laurbærblade og et stykke honningkage.

Efter kogning sies øllet og bruges til sovs.


karakterer:
Opskriften er vist 8848 gange,
og udskrevet 139 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu