Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Karper i øl

Karper i øl, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : FerskvandsFisk - Karpe

Ukendt oprindelseslandKilde : Gråsten Statsskovdistrikt

Indsendt :



Ingredienser:
 Karper
 
Opskrift:
Den rensede, skrabede og skyllede karpe drysses med salt og peber og koges derefter i øl under låg ved svag varme i ½ time. Man kommer forskellige krydderier i øllet efter hvad man kan lide- f.eks. løg, selleri, timian, laurbærblade og et stykke honningkage. Efter kogning sies øllet og bruges til sovs.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 7674 gange,
og udskrevet 125 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu