Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Kogt karpe

Kogt karpe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : FerskvandsFisk - Karpe

Ukendt oprindelseslandKilde : Gråsten Statsskovdistrikt

Indsendt :



Ingredienser:
 Karper
 
Opskrift:
Karpen (ca. 1 ½ kg) vaskes og renses, slimlaget skal af, men skællene må godt blive siddende. Fisken gnides i salt, hvorefter den står 15 til 20 minutter. Fisken koger fra 3/4 til 1 time i vand tilsat edikke, peberkorn og laurbærblade. Servers med kartofler og flødepeberrod eller smeltet smør.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.3    (2 stemmer)

Opskriften er vist 5893 gange,
og udskrevet 108 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu