Kogt karpe

Kogt karpe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : FerskvandsFisk - Karpe

Ukendt oprindelseslandKilde : Gråsten Statsskovdistrikt

Indsendt :      Red:


Ingredienser:
 Karper
 
 salt
 vand
 eddike
 peberkorn
 laurbærblade
 
Opskrift:
Karpen (ca. 1 ½ kg) vaskes og renses, slimlaget skal af, men skællene må godt blive siddende. Fisken gnides i salt, hvorefter den står 15 til 20 minutter.

Fisken koger fra 3/4 til 1 time i vand tilsat eddike, peberkorn og laurbærblade.

Servers med kartofler og flødepeberrod eller smeltet smør.


karakterer:
Opskriften er vist 6946 gange,
og udskrevet 122 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.3    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu