Indbagt karpe som forret
Hovedingrediens : FerskvandsFisk - Karpe Kilde : Gråsten Statsskovdistrikt Indsendt : Red : |
|
|
Kog karpen som ved Blå Karper, men uden eddike. Lad karpen køle lidt af, og pil herefter kødet af fisken.
På halve butterdejs-plader lægges en smule kød, sammen med et par spiseskefulde hakket spinat. Dejen lukkes sammen, og bages et par minutter i ovnen. Serveres varm som forret med dild-dressing. Tips: Se opskrift på blå karpe |
|
Opskriften er vist 11847 gange,
og udskrevet 143 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.3 (5 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2005-01-01 01:01:01 hvorfor står der ingen ingredienser |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne