Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Indbagt karpe som forret

Indbagt karpe som forret, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : FerskvandsFisk - Karpe

Ukendt oprindelseslandKilde : Gråsten Statsskovdistrikt

Indsendt :



Ingredienser:
 Karper
 
Opskrift:
Kog karpen som ved Blå Karper, men uden eddike. Lad karpen køle lidt af, og pil herefter kødet af fisken. På halve butterdejs-plader lægges en smule kød, sammen med et par spiseskefulde hakket spinat. Dejen lukkes sammen, og bages et par minutter i ovnen. Serveres varm som forret med dild-dressing.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
1.3    (5 stemmer)

Opskriften er vist 9643 gange,
og udskrevet 115 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

  -  0000-00-00 00:00:00
hvorfor står der ingen ingredienser