Flødekartofler 02
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Indsendt af : helene og bent Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
skære porene i skiver, bland dem i et fad med kartofle skiverne. smelt pikant osten i en gryde sammen med fløden. fløden og pikantosten heldes over porene og kartoflerne. varmes i en oven på 200 grader i en lille time.
Tips: det smager godt sommen med et godt stykke marineret stykke kød og noget frisk salat og fluets. |
|
Opskriften er vist 123605 gange,
og udskrevet 1105 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (40 stemmer) |
|
Kommentarer Connie - 2015-09-01 15:18:40 De er såååå gode dame - 2009-03-22 19:49:50 Der er alt for meget fløde i. Man får kvalme af det. Ellers er smagen god mig 5-12-07 - 2007-12-05 20:38:02 smager vildt godt, kan klart anbefales Helle - 2007-08-15 15:59:01 Hold da op alt den fløde der skal i - og så skal der desuden hele 2 pakker pikantost oveni. Temmelig overdrevet efter min mening. Til 750 g. kartofler bruger jeg blot 2 1/4 dl fløde. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne