Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Brun sovs til andesteg

Brun sovs til andesteg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Brun sovs til andesteg, billede 4 Brun sovs til andesteg, billede 1 Brun sovs til andesteg, billede 2 Brun sovs til andesteg, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
  hals vingespidser kråse og hjerte
1 Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
1 Gulerødder 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
evt. Andebouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
5 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
 
1 spsk. Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
0.5 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

1 dl. Fløde 13 % 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Opskrift:
Kog hals, vingespidser, kråse og hjerte sammen med grønsagerne og evt. bouillon 1 time. Si det (det kan gøres i god tid).

Hæld stegeskyen fra anden oveni. Lad det stå et øjeblik, og skum fedtet af (det lægger sig foroven). Smelt smørret, og pisk melet i. Spæd med skyen, til saucen er tilpas.

Kom fløden i, og kog saucen igennem. Smag til med salt og peber og evt. lidt ribsgelé. Farv med lidt kulør.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (22 stemmer)

Opskriften er vist 75839 gange,
og udskrevet 1256 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 1548 (368 kcal)
KJ pr. Pers. 387 (92 kcal)
Vægt ialt 868 gram
Vægt pr. Pers. 217 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 178 KJ (42 kcal)
Protein 0.7 gram
Fedt 3.0 gram
Kulhydrat 3.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

  -  2010-12-06 14:33:36
mega god bruger den hvert år, og så kan sovsen laves om formiddagen- for hele middagen afhænger jo af DEN sovs, og man kan bare spæde til med andeskyen mens man varmer sovsen op til middagen