Jesper Bøffer I Tomat fad med krydrede Kartoffler

Jesper Bøffer I Tomat fad med krydrede Kartoffler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt af : Jesper Nielsen

Indsendt :      Red:


Ingredienser:
 Bøfferne:
500 g.hakket okse
 fedhvidløg
 salt
 peber
 
 Tomat faddet:
1 mellemstort løg
1 ds.flåede tomater
2-3 fedHvidløg
 Oregano
 basilikum
 Chilli
 salt
 peber
 
 Kartofler:
 kartoffel både (mængede afhænger af de enkelte personer)
3 fedhvidløg
 paprika
 oregano
 frisk chilli
 salt
 peber
 Olivenolie
 
Opskrift:
Kartoflerne:
hældes i en bradepande, hvidløg knuses og kommes i en Meljævner sammen krydderier, overhældes med olivenolie og rystes godt. sæt dem i ovnen 30-40 min.

Bøfferne:
Bøfferne formes som almindelige bøffer, krydres med salt og peber, og brunes og lægges derefter lidt "til siden"

HUSK, lad være med at skylle panden!

Tomatfadet:
Løget og hvidløg skrælles og hakkes fint, svitses på panden i olivenolie, derefter hældes tomaterne over, og krydderierne blandes i, lad det simre i 15-25 min og læg bøfferne i og lad dem ligge og suge smag og blive ordentlig stegt.

Kartofler og bøffer serveres med "saucen" fra panden.

Tips:

Går godt med Hvidløgs flütes, eller andet udenlansk brød.


karakterer:
Opskriften er vist 17372 gange,
og udskrevet 467 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (18 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Jette Olsen  -  2008-03-08 16:22:13
smager utrolig godt, samt en anden måde at få bøf på.