Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Jesper Bøffer I Tomat fad med krydrede Kartoffler

Jesper Bøffer I Tomat fad med krydrede Kartoffler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt af : Jesper Nielsen

Indsendt :



Ingredienser:
 Bøfferne:
500 g.hakket okse
 fedhvidløg
 salt
 peber
 
 Tomat faddet:
1 mellemstort løg
1 ds.flåede tomater
2-3 fedHvidløg
 Oregano
 basilikum
 Chilli
 salt
 peber
 
 Kartofler:
 kartoffel både (mængede afhænger af de enkelte personer)
3 fedhvidløg
 paprika
 oregano
 frisk chilli
 salt
 peber
 Olivenolie
 
Opskrift:
Kartofflerne:
hældes i en bradepande, hvidløg knuses og kommes i en Meljævnersammen kryderier, overhældes med olivenolie og rystets godt. sæt dem i ovenen 30-40 min.

Bøfferne:
Bøfferne formes som almindelige bøffer, krydres med salt og peber, og brunes pg lægges derefter lidt "til siden"

HUSK, lad være med at skylle panden!

Tomatfaddet:
Løget og hvidløg skrælles og hakkes fint, svitses på panden i olivenolie, derefter hældes tomaterne over, og kryderierne blandes i, lad det simre i 15-25 min og læg bøfferne i og lad dem ligge og suge smag og blive ordentlig stegt.

Kartofler og bøffer serveres med "saucen" fra panden.

Tips:

Går godt med Hvidløgs flütes, eller andet udenlansk brød.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (18 stemmer)

Opskriften er vist 16713 gange,
og udskrevet 440 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Jette Olsen  -  2008-03-08 16:22:13
smager utrolig godt, samt en anden måde at få bøf på.