| |
|
Hjorte stir fry
Hjorte stir fry, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
400 | g. | hjortekød i strimler 400 g. hjortekød i strimler | 6 | | blade kinakål 6 blade kinakål | 2 | | løg 2 løg | 1 | spsk. | olie 1 spsk. olie | 2 | tsk. | frisk knust ingefær 2 tsk. frisk knust ingefær | 1 | spsk. | olie1 spsk. olie | | | | | | Marinade: Marinade: | 1 | tsk. | sukker 1 tsk. sukker | 1 | spsk. | hvidvin 1 spsk. hvidvin | 3 | spsk. | Soya Sauce 3 spsk. Soya Sauce | 1 | tsk. | frisk knust ingefær 1 tsk. frisk knust ingefær | | | |
| |
Skær kødet i 5 cm tynde strimler Mix marinade ingredienserne Mariner kødet i en halv time.
Skær kålen i små tern Hak løgene Varm 1 spsk. olie i woken Sautér kødet i ca 3 minutter og hæld det op i en skål.
Steg løg og kål i ca 2 minutter under omrøring Tilsæt kødet sammen med overskydende marinade og ingefær og steg færdig.
Serveres med det samme med løse ris til.
|
|
Bedømmelse af denne opskrift:
4
(1 stemmer)
Opskriften er vist 18362 gange, og udskrevet 264 gange.
| |
|
|
Kommentarer
- 2008-10-25 17:50:41 Hvad er steg færdig
|
|