Andesteg med grønsager

Andesteg med grønsager, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : And - And hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 And
 Forårsløg
 Hjertesalat
 Frosne ærter
 Salt
 Kartofler
 Mælk
 Smør
 Salt
 hvedemel
 Ribsgelé
 
Opskrift:
Krydr anden med salt og læg den på bradepandens rist med brystet nedad og steg ca. 1 time ved 180°. Tag anden ud, vend den og hæld noget af væden over. Steg videre ved 200° i 1/2 - 1 time til den er mør. Lad anden hvile tildækket inden servering. Skræl og kog kartoflerne. Gem kartoffelvandet til sauce. Steg forårsløg på en pande i olie sammen med delt hjertesalat. Tilsæt ærter, lidt vand og salt og lad det simre under låg i 10 minutter. Mos kartoflerne og tilsæt mælk, smør, og salt efter smag. Rør forsigtigt rundt, så kartoffelmosen bliver let og luftig. Lav en smørbolle af mel og smør og kom den ned til ærterne. Rør det sammen til det er jævnt. Kom andefedt i en gryde og tilsæt lidt kartoffelvand. Kom en god skefuld ribsgelé i og lad det koge lidt. Lav endnu en smørbolle og kom den ned i saucen og jævn den. Smag evt. til med salt og hæld den gennem en si inden servering.





karakterer:
Opskriften er vist 20223 gange,
og udskrevet 264 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (11 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu