Tænd ovnen på 200g. Rens kyllingen for indvolde og skære den ud i stykke (lår, bryst, vinger og så vidre. Du ligger stykkerne med ben og alt ned i en stor gryde hvor du krydre dem med salt og pepper på begge sider. Steg stykkerne til de er let brunede på begge sider. Tilsæt vandet og al persillen læg låg på gryden og sæt den i ovnen. Den skal nu koge/bage i ovnen i ca. 45 min og så er den klar.
Tips:
Mine personlige oplevelser med denne ret er at kødet bliver utrolig mørt og saftigt. Bagte katofler går godt til.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.3
(12 stemmer)
Opskriften er vist 8059 gange, og udskrevet 115 gange.
Kommentarer
Jytte - 0000-00-00 00:00:00 Denne ret minder rmig om den kylling jeg fik hjemme på gården.
Sam - 0000-00-00 00:00:00 en meget lækker og virkelig saftig kylling der er overaskende nem at lave. husk at komme nok med persille ned til kyllingen.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider