Persille kylling

Persille kylling, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Jo

Indsendt :

Ingredienser:
1 kylling
1 stort bundt persille
 salt
 pepper
2 dl.vand
 
Opskrift:
Tænd ovnen på 200g. Rens kyllingen for indvolde og skære den ud i stykke (lår, bryst, vinger og så vidre. Du ligger stykkerne med ben og alt ned i en stor gryde hvor du krydre dem med salt og pepper på begge sider. Steg stykkerne til de er let brunede på begge sider. Tilsæt vandet og al persillen læg låg på gryden og sæt den i ovnen. Den skal nu koge/bage i ovnen i ca. 45 min og så er den klar.

Tips:

Mine personlige oplevelser med denne ret er at kødet bliver utrolig mørt og saftigt. Bagte katofler går godt til.


karakterer:
Opskriften er vist 8267 gange,
og udskrevet 125 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (12 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Jytte  -  0000-00-00 00:00:00
Denne ret minder rmig om den kylling jeg fik hjemme på gården.

Sam  -  0000-00-00 00:00:00
en meget lækker og virkelig saftig kylling der er overaskende nem at lave. husk at komme nok med persille ned til kyllingen.