Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Brun sauce til andestegen

Brun sauce til andestegen, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : And - Diverse and

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :


Brun sauce til andestegen, billede 4 Brun sauce til andestegen, billede 1 Brun sauce til andestegen, billede 2 Brun sauce til andestegen, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
 hals vingespidser kråse og hjerte
1 lille løg
1 lille gulerod
 evt.2 tsk. andebouillon
5 dl.vand
1 spsk.smør
0.5 spsk.hvedemel
1 dl.fløde 13 %
 
Opskrift:
Kog hals, vingespidser, kråse og hjerte sammen med grønsagerne og evt. bouillon 1 time.

Si det (det kan gøres i god tid). Hæld stegeskyen fra anden oveni. Lad det stå et øjeblik, og skum fedtet af (det lægger sig foroven).

Smelt smørret, og pisk melet i. Spæd med skyen, til saucen er tilpas. Kom fløden i, og kog saucen igennem.

Smag til med salt og peber og evt. lidt ribsgelé. Farv med lidt kulør.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (20 stemmer)

Opskriften er vist 52470 gange,
og udskrevet 1521 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Claus Tindbæk  -  2008-12-04 14:57:32
Prøv at komme appelsin skiver og et par svesker sammen med det andet det har jeg gjort i mange år, det gør sovsen ekstra delikat

Edith  -  2008-11-09 16:52:52
jeg bruger ikke smør til opbagningen , men andefedt så smager det mere af andesovs.

  -  2008-04-21 00:07:43
Også et godt tip bare at blande en meljævning og så udskifte fløde 13 % med piskefløde. Derved får man en tyk sovs, men dem er rigtig god og cremet som vi kan lide den.

Slot, Lemvig  -  2006-12-12 14:40:23
Super opskrift, bare jeg steger det hele i en gryde førend jeg hælder væden ved, da det giver en meget kraftigere smag. Tak for alle dine gode opskrifter, og ikke mindst dine billeder, da det er lækkert at kan se fremgangsmåden trin for trin.