Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Kogt alk

Kogt alk, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Øvrige VildfFugle - Alke

Oprindelsesland : Grønland

GrønlandIndsendt :



Ingredienser:
 alk
 
Opskrift:
Når de først har vænnet dem til at spise alk, kan de slet ikke nænne at flå alken, når de vil have den som kogt. Pluk den og rens den. Kom den i letsaltet kogende vand og lad den koge i 2 timer. Server den med løse ris og karrysauce lavet af lidt alkesuppe og lidt mælk.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.5    (3 stemmer)

Opskriften er vist 8790 gange,
og udskrevet 107 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu