Alkebøf
Hovedingrediens : Øvrige VildfFugle - Alke Oprindelsesland : Grønland Indsendt : Red : |
|
|
Læg alken med ryggen nedad.
Skær hovedet af.
Skær et snit langs brystbenet og ned mod halen.
Kræng skindet til side.
Skær føder og vinger af.
Tag indvoldene ud og skyl fuglen godt.
Skær brystet af.
Med en kødhammer banker de nu alkebrysterne, drysser dem med salt og peber og steger dem på panden.
Server dem med brunede løg og hvide kartofler til. Resten af alken kan de koge, og så piller de kødet fra benene. Har de alkeskrotter nok, kan de lave biksemad af disse rester. |
|
Opskriften er vist 21999 gange,
og udskrevet 300 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (31 stemmer) |
|
Kommentarer jacob - 2011-07-12 02:28:50 Den er fin og kan også bruges til malemukker Mikkas og Mikkel - 2010-09-21 13:28:25 Den er dårlig har ingen ingredienser anonym - 2007-01-30 14:10:24 den er fin |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne