Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Alkebøf

Alkebøf, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Øvrige VildfFugle - Alke

Oprindelsesland : Grønland

GrønlandIndsendt :



Ingredienser:
 alk
 
Opskrift:
Læg alken med ryggen nedad. Skær hovedet af. Skær et snit langs brystbenet og ned mod halen. Kræng skindet til side. Skær føder og vinger af. Tag indvoldene ud og skyl fuglen godt. Skær brystet af. Med en kødhammer banker de nu alkebrysterne, drysser dem med salt og peber og steger dem på panden.

Server dem med brunede løg og hvide kartofler til.

Resten af alken kan de koge, og så piller de kødet fra benene. Har de alkeskrotter nok, kan de lave biksemad af disse rester.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.9    (30 stemmer)

Opskriften er vist 19401 gange,
og udskrevet 262 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

jacob  -  2011-07-12 02:28:50
Den er fin og kan også bruges til malemukker

Mikkas og Mikkel  -  2010-09-21 13:28:25
Den er dårlig har ingen ingredienser

  -  2007-01-30 14:10:24
den er fin