Ryper Kogte

Ryper Kogte, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Hønsefugle - Rype

Oprindelsesland : Grønland

GrønlandIndsendt :      Red:


Ingredienser:
 ryper
 vand
 salt
 
 Servering:
 løse ris
 karrysauce
 
Opskrift:
Pluk ryperne, skær hoved og vinger af, tag indvoldene ud og vask ryperne. Kog ryperne i 2 timer i let saltet vand. Server dem med løse ris og karrysauce.


karakterer:
Opskriften er vist 9132 gange,
og udskrevet 105 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu