Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Ryper stegte

Ryper stegte, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Hønsefugle - Rype

Oprindelsesland : Grønland

GrønlandIndsendt :



Ingredienser:
3 ryper
50 g.smør
150 g.spæk
5 dl.suppe fløde eller kogende vand
 salt
 Ribsgele
 
Opskrift:
Pluk ryperne og tag indmaden ud, skær hoved og vinger af. Ombind ryperne med spæk. Brun dem i en gryde i smør. Når ryperne er brune tilsættes suppe, fløde eller kogende vand og lidt salt. Steges ved svag varme i 1½-2 rimer og dryppes stadig. Jævn saucen ok kom en klar ribsgele i.

Hertil serveres brunede kartofler


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (27 stemmer)

Opskriften er vist 13329 gange,
og udskrevet 203 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu