Skær torsken ud i passende stykker.
Vend torsken i mel hvori der er kommet lidt salt og peber.
Steg torsken i rigelig fedtstof og server den med brunede løg, hvide kartofler og brunet margarine.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.9
(10 stemmer)
Opskriften er vist 13813 gange, og udskrevet 179 gange.
Kommentarer
- 2010-09-29 16:32:40 Hmm det er bare sagen!! Vi spiste så meget at vi var mætte flere dage bagefter;-) Vi lavede dog persillesovs til - helt fantastisk! Den får en 10'er!
elle - 2007-02-06 10:56:38 det lyder sjovt jeg er 10 år og har et grønlands proscekt kan du sæte en grønlands kage ind pleeeeaaaassss hilsen fra mig
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider