Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Plukfisk af kogt torsk

Plukfisk af kogt torsk, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : TorskeFisk - Kogt torsk

Oprindelsesland : Grønland

GrønlandIndsendt :


Plukfisk af kogt torsk, billede 4 Plukfisk af kogt torsk, billede 1 Plukfisk af kogt torsk, billede 2 Plukfisk af kogt torsk, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 g.rester fra kogt torsk
 
 Sauce:
500 g.sennepssauce
2 æg
 rasp
 
 
Opskrift:
Denne plukfisk laves på rester fra kogt torsk med sennepssauce.

Pil torsken fra benene.

I saucen kommes 2 hele sammenpiskede æg. Hvis de har 2-3 æggehvider stående kan de nøjes med at piske disse og blande det hele sammen.

Kom det i et smurt raspdrysset ildfast fad, drys lidt rasp over og sæt det i ovnen i 1 time ved 190 grader C.

De behøver ikke at servere smeltet smør, reven ost og tomatketchup til, men det smager godt.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 50413 gange,
og udskrevet 689 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Jan  -  2016-10-06 13:35:47
Det er en ganske almindelig Dansk ret, som i gennem generationer har været spist af fattige fisker familierne. Jeg er selv 5 generation af fiskere og det var en af de gode retter, der blev ud af en gang kogt Torsk, efter den første dag. I dag er Torsk næsten blevet en rigmands ret, det er dyrt men dejligt. Og med lidt stegte bacon tern og lidt af fedtet hen over sovsen, så er det luxus fra de gamle dage.