Grønlandsk pasta

Grønlandsk pasta, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Pasta - Spaghetti - Pasta

Oprindelsesland : Grønland

GrønlandIndsendt :     

Ingredienser:
200 g.rejer
400 g.torsk hellefisk eller havkat
2 løg
2 gulerødder
1 dl.hvidvin
0.5 citron saften heraf
2.5 dl.piskefløde
2 spsk.hakket frisk basilikum
4-500 g.frisk pasta
 
Opskrift:
Løgene svitses i halvt olie/smør. Fisken skæres i terninger og tilsættes sammen med rejerne. Steg i ca. 3 minutter. Hvidvin, citronsaft og fintsnittet gulerødder tilsættes. Simrer i ca. 5 minutter. Fløden tilsættes sammen med krydderier. Smages til med salt og peber. Saucen blandes i den kogte pasta og pyntes med basilikumblade. Server med lune flüte og kold hvidvin.





karakterer:
Opskriften er vist 24914 gange,
og udskrevet 597 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (28 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2015-10-05 18:14:28
Uanset navnet smager den dejligt.

  -   2009-10-25 19:23:18
Vi dyrker iceberg i vores have, derhjemme i Sydgrønland. :)

  -   2008-07-10 04:20:36
Lavede retten til et skoleprojevt engang.. Elskede den ! Meget delikat, tror snart jeg prøver den igen ^^

  -   2008-03-04 21:31:37
Jamen, det er jo fisken der er grønlandsk!!! Vi dyrker ikke salater heroppe.... Endnu!!

  -   2005-01-01 01:01:01
jeg syntes ikk at den samgte særligt grønlandsk. den mangler noget , ligesom grønlandske salater.