Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Sæl Suaasat

Sæl Suaasat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Eksotisk Vildt - Sæl - Sæler

Oprindelsesland : Grønland

GrønlandIndsendt :



Ingredienser:
1000 g.fersk sælkød (uden ben) eller 2 kg med ben
3 l.vand
1 løg
1 g.grødris
 salt
 peber
 
Opskrift:
Skyld kødet og sæt det over i kogende vand, koges op og skummes, tilsæt salt, grødris og løg, lad suppen koge langsomt til kødet er mørt. Smages til med salt og peber.

Tips:

Opskriften kan også laves på: Hval, fugle, får, svinekød (både som fersk og saltet) Der kan tilsættes gulerødder, porrer, selleri, majroe efter smag. Dette er den gamle opskrift på Suaasat.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (35 stemmer)

Opskriften er vist 24548 gange,
og udskrevet 320 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Jens Narsaq  -  2017-07-20 19:32:14
Den gamle opskrift på suaasat.. De gamle grønlændere sejlede i deres kajakker til fastlandet efter ris 😆

  -  2016-12-16 16:16:25
Jeg har fået suaasat der ikke blev skummet, og den smagte prakfuldt 🤗

Tammes  -  2015-10-23 23:33:30
Hvis man synes, suaasat smager for meget af tran, hjælper det at erstatte noget af vandet med nisseøl.

Bente-Kangerlussuaq  -  2013-01-30 15:37:47
Sælkød med suaasat nam nam..istedenfor grødris, bruger jeg løseris, det skal koges korter end grødris, kartofler, og masser af løg, sennep..mmm dejligt

Ivalu  -  2010-09-04 09:19:21
hhhm rigtig maaad.. Ej Martin.. det må du godt beholde selv xD vi kan lide den som den er:)

Susanne Egede J  -  2007-02-18 19:38:41
Det er den bedste måltid man kan spise, kun med løg og suaasat (grødris) og sennep til sælkød. mmmmmhhhh!

Martin  -  0000-00-00 00:00:00
Jeg ved godt det er lettest at få grødris, men den skal altså hellere laves med kogt korn, det er som de gør det i Grønland. Hvis man skal gøre det mere spændende kan man putte flere grøntsager i - f.eks. gulerod. Hels noget med farver, for farven på Suaasat er ikke særlig appetitlig

BJ Nielsen  -  0000-00-00 00:00:00
Det lyder ikke som en billig hovedret at lave.

Ivalu  -  0000-00-00 00:00:00
Jeg har fået den suaasat der smagte bedre, men hvor er det dejligt.... uuuhmmm

julie  -  0000-00-00 00:00:00
det smager da af noget, men ikke rigtig sæl. Jeg vil give denne ret 5.2