Æg, mel og lidt af mælken røres sammen, salt og resten af mælken tilsættes. Der røres godt i dejen, derefter tilsættes brændenælder og det smeltede smør. Bages lysebrune. Smager dejligt med tyttebærsyltetøj og måske cremefraiche.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.5
(21 stemmer)
Opskriften er vist 20040 gange, og udskrevet 379 gange.
Kommentarer
GP - 2014-04-28 09:10:00 Hvor mange stk kommer er fra dejen?? ca???
Frederikke - 2010-05-18 16:38:20 det lyder lækkert og jeg håber også den smager godt for mig og min klasse har fået en opgave på at lave sund natur mad og den her lyder helt vildt lækkert den får 7
JENS J. - 2010-05-06 17:31:36 BRÆNDENÆLDERNE LEGGES I EN PLASTIKPOSE
OG SÅ TRÆDER MAN PÅ DEN SÅ BRÆNDER DE IKKE MERER
Tore - 2009-05-08 16:06:12 jeg syntes også det lød under ligt da jeg kiggede mn det skal prøves
bob ole - 2008-06-10 11:35:14 brandenælde pandekager smager fint nok men, helt normale er nu stadig de bedste man kan få i landet.. mvh Bob Ole
personen - 2008-05-25 10:27:49 det smager vildt godt og i skal helt klart ptøve... det samger også godt bare uden noget eller med hindbær syltejøj
Mig 13 - 2008-05-02 18:24:39 Det lyder lidt underligt, men det skal da helt klart prøves!
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider