Risbøf

Risbøf, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Ris

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Pernille

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.hakket oksekød
1 løg
2 porrer
4 gulerødder
2 dl.ukogte ris
1 ds.hakkede tomater
5 dl.grøntsagsbouillon
 
Opskrift:
Hak løget og skær porrer og gulerødder i skiver. Brun kødet og kom herefter løg, porrer, gulerødder, ris og hakkede tomater i og rør rundt.

Kom til sidst bouillon ved og drys med salt og peber.

Lad det småkoge i 20 min. Serveres med flute.

Tips:

En billig og let ret, der smager og mætter godt.





karakterer:
Opskriften er vist 11139 gange,
og udskrevet 172 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu