Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Risbøf I

Risbøf I, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Ris

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Pernille

Indsendt :



Ingredienser:
500 g.hakket oksekød
1 løg
2 porrer
4 gulerødder
2 dl.ukogte ris
1 ds.hakkede tomater
5 dl.grønsagsboullion
 
Opskrift:
Hak løget og skær porrer og gulerødder i skiver. Brun kødet og kom herefter løg, porrer, gulerødder, ris og hakkede tomater i og rør rundt.

Kom tilsidst boullion ved og drys med salt og peber.

Lad det småkoge i 20 min. Serveres med flute.

Tips:

En billig og let ret, der smager og mætter godt.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (5 stemmer)

Opskriften er vist 9517 gange,
og udskrevet 141 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu