Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Kalkuncuvette på grønsagsbund

Kalkuncuvette på grønsagsbund, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkuncuvette

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1000 g.kalkuncuvette
2 tsk.salt
 peber
25 g.soltørrede tomater
2 squash
4 tomater
3 porre
1.5 dl.bouillon
3 fedhvidløg (kan undlades)
 
 Tilbehør:
 kartofler eller ris samt grovflutes
 
Opskrift:
Læg kalkuncuvetten med skindsiden nedad, og drys med salt og peber. Hak de soltørrede tomater groft, og læg dem på kødet. Rul kødet sammen med skindsiden udad, og bind en snor omkring det. Læg grønsagerne i et ovnfast fad, og hæld væde ved. Læg kødet ovenpå, og stil fadet midt i en 180° varm ovn i ca. 1 time. Tilsæt eventuelt mere væde. Tag fadet ud af ovnen og dæk det med folie. Lad det trække ca. 25 minutter før du serverer det.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (8 stemmer)

Opskriften er vist 17909 gange,
og udskrevet 524 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

  -  2015-10-25 15:08:58
hvor kan man købe sådan en cuvette steg henne?

Karinahs  -  2011-12-09 18:01:07
Cuvetten er kalkunens udbenede overlår.

Aage Nielsen  -  2009-09-21 20:18:13
Hvor sidder cuvetten på en kalkun????????????