frisk rosmarin el. 1 lille tsk. Tørret3 stilke frisk rosmarin el. 1 lille tsk. Tørret
1.5
tsk.
salt 1.5 tsk. salt
Opskrift:
Kartoflerne vaskes og skæres i både. Tomaterne skæres i både. Bladselleri i ½ cm tykke skiver. Fordel grønsagerne i et ildfast fad og læg overlårene imellem. Drys med rosmarin, salt og peber.
Steges i ca. 1 time ved 200 grader.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(2 stemmer)
Opskriften er vist 20873 gange, og udskrevet 398 gange.
Kommentarer
Plet - 2015-06-01 09:31:24 en person spise så meget?
- 2008-03-15 12:52:31 Serveres med grøn salat til
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider