Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Kyllinge overlår på grønsagsbund

Kyllinge overlår på grønsagsbund, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingeoverlår

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1 pk.overlår
1000 g.kartofler
4 tomater
4 stænglerbladselleri
3 stilkefrisk rosmarin el. 1 lille tsk. Tørret
1.5 tsk.salt
 
Opskrift:
Kartoflerne vaskes og skæres i både. Tomaterne skæres i både. Bladselleri i ½ cm tykke skiver. Fordel grønsagerne i et ildfast fad og læg overlårene imellem. Drys med rosmarin, salt og peber. Steges i ca. 1 time ved 200 grader.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (2 stemmer)

Opskriften er vist 20546 gange,
og udskrevet 393 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Plet  -  2015-06-01 09:31:24
en person spise så meget?

  -  2008-03-15 12:52:31
Serveres med grøn salat til