Kyllinge overlår på grønsagsbund

Kyllinge overlår på grønsagsbund, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingeoverlår

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 pk.overlår
1000 g.kartofler
4 tomater
4 stilkebladselleri
3 stilkefrisk rosmarin el. 1 lille tsk. Tørret
1.5 tsk.salt
 
Opskrift:
Kartoflerne vaskes og skæres i både. Tomaterne skæres i både. Bladselleri i ½ cm tykke skiver. Fordel grønsagerne i et ildfast fad og læg overlårene imellem. Drys med rosmarin, salt og peber. Steges i ca. 1 time ved 200 grader.





karakterer:
Opskriften er vist 23016 gange,
og udskrevet 425 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2015-06-01 09:31:24
en person spise så meget?

  -   2008-03-15 12:52:31
Serveres med grøn salat til