Læg kartofler i både, porrer og champignon i skiver i et smurt ovnfast fad. Hæld vand ved, drys med salt og peber, og sæt det i ovnen ved 200° i ½ time.
Del kyllingen i 8 stykker og læg dem over grønsagerne.
Drys timian, revet citronskal, salt og peber over.
Sæt fadet i ovnen ved 200° i ca. 45 min., til kyllingen og kartoflerne er møre.
Tilbehør:
Salat af iceberg, majs og peberfrugt samt hvidløgsflute
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 2.5
(7 stemmer)
Opskriften er vist 20425 gange, og udskrevet 346 gange.
Kommentarer
makken91 - 2007-01-08 20:17:21 Eg å Eirik lagde den igår.Nydelig oppskrift.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider