Marineret kalvelever på sprød grønsagsbund

Marineret kalvelever på sprød grønsagsbund, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvelever

Ukendt oprindelseslandIndsendt :

Ingredienser:
5-600 g.kalvelever i tynde skiver
1.5 spsk.olie
1-2 lime saft heraf
1 spsk.friskhakket merian
 kværnet peber
2 majskolber
2 courgetter
2 røde peberfrugter
1-2 spsk.friskhakket merian
1.5 spsk.olie
 salt
 peber
 
 Tilbehør:
 evt.brød
 
Opskrift:
Pisk olie og limesaft sammen og vend merian og peber i. Læg leverskiverne i et fladt fad med kant og hæld marinaden over. Lad dem trække koldt 1 time. Skær eller pil majskornene fra kolberne. Skær courgetter og peberfrugt i små terninger. Varm olien op på panden eller i en wok og rist først majsne til de "popper" let og er lysebrune. Tag dem af og drys med salt. Rist derefter hurtigt de andre grøntsager et par minutter. Bland majsen i sammen med merian og krydr med salt og peber. Tag leverskiverne op af marinaden, dup dem evt. lidt og steg dem på en tør pande eller på grill. De skal kun stege 2 minutter på hver side. Server ovenpå grøntsagerne.


karakterer:
Opskriften er vist 7290 gange,
og udskrevet 130 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu