Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Marineret kalvelever på sprød grønsagsbund

Marineret kalvelever på sprød grønsagsbund, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvelever

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
5-600 g.kalvelever i tynde skiver
1.5 spsk.olie
1-2 lime saft heraf
1 spsk.friskhakket merian
 kværnet peber
2 majskolber
2 courgetter
2 røde peberfrugter
1-2 spsk.friskhakket merian
1.5 spsk.olie
 salt
 peber
 
 Tilbehør:
 evt.brød
 
Opskrift:
Pisk olie og limesaft sammen og vend merian og peber i. Læg leverskiverne i et fladt fad med kant og hæld marinaden over. Lad dem trække koldt 1 time. Skær eller pil majskornene fra kolberne. Skær courgetter og peberfrugt i små terninger. Varm olien op på panden eller i en wok og rist først majsne til de "popper" let og er lysebrune. Tag dem af og drys med salt. Rist derefter hurtigt de andre grøntsager et par minutter. Bland majsen i sammen med merian og krydr med salt og peber. Tag leverskiverne op af marinaden, dup dem evt. lidt og steg dem på en tør pande eller på grill. De skal kun stege 2 minutter på hver side. Server ovenpå grøntsagerne.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 6670 gange,
og udskrevet 119 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu