dyrekød (bov eller halskød/ribben) dyrekød (bov eller halskød/ribben)
smør/olie smør/olie
gulerødder gulerødder
porre porre
løg løg
rødvin rødvin
salt salt
peber peber
jævning jævning
fløde fløde
kulør kulør
madagaskar-peber madagaskar-peber
Opskrift:
kødet brunes i smør eller olie,grøntsagerne tilsættes,salt,peber,3-4 dl rødvin og lidt bouillon, koges mørt (ca.1½ time)jævnes, smages til - til sidst som prikken over i'et tilsættes en lille dåse madagaskar-peber
Tips:
Denne ret kan selvfølgelig laves uden madagaskar-peber - men det har så stor virkning, at jeg vil sige, det er en flad fornemmelse uden
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.3
(5 stemmer)
Opskriften er vist 20639 gange, og udskrevet 601 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider