Spansk klipfisk

Spansk klipfisk, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Klipfisk

Oprindelsesland : Spanien

SpanienIndsendt :     

Ingredienser:
500 g.klipfisk
8 kartofler
3 løg
1 dl.tomatpuré
1 dl.olivenolie
 evt.kvart chili
 evt.cayennepeber
6 tomater
 Evt.Salt
 
Opskrift:
Klipfisken udvandes i et døgn - skift vand et par gange.

Skær klipfisken i strimler som pommes frites. Skær løg og kartofler i skiver. Læg skiftevis lag af fisk, kartofler og løg i en kasserolle. Hæld tomatpuré ved og drys med en anelse cayennepeber. Pas på, at ingen chilifrø kommer med i gryden - fjern chilien før serveringen. Hæld 4 dl vand og olie ved og kog en halv times tid ved svag varme. Skær tomaterne i kvarter og læg dem ved. Lad gryden koge yderligere ti - tolv minutter. Servér rygende varm med baguette/flüte til. Den portugiseske hvidvin - Vino Verde er selvskreven.





karakterer:
Opskriften er vist 14890 gange,
og udskrevet 279 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-03-31 10:49:28
1 fed hvidløg i hakket, og den er bare super.