Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Klipfisk I

Klipfisk I, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Klipfisk

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :



Ingredienser:
500 g.klipfisk eller klipfiskenakker
 
 Tilbehør:
 Fiskesennep
 Hårdkogte æg
 smeltet smør
 smørdampede gulerødder
 kogte gerne melede kartofler
 
Opskrift:
Skyl klipfisken i flere hold koldt vand og læg den i koldt vand natten over. Skift gerne vandet et par gange. Skær klipfisken i passende portionsstykker og kog den i vand, der lige dækker, i 20 min. Anret fisken på et varmt fad, og server den med tilbehøret.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (9 stemmer)

Opskriften er vist 22648 gange,
og udskrevet 557 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Henrik M  -  2020-08-12 06:50:01
Synes der hører sprøde bacontern til, samt rødbeder ligeledes i tern.