Klipfisk

Klipfisk, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Klipfisk

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.klipfisk eller klipfiskenakker
 
 Tilbehør:
 Fiskesennep
 Hårdkogte æg
 smeltet smør
 smørdampede gulerødder
 kogte gerne melede kartofler
 
Opskrift:
Skyl klipfisken i flere hold koldt vand og læg den i koldt vand natten over. Skift gerne vandet et par gange. Skær klipfisken i passende portionsstykker og kog den i vand, der lige dækker, i 20 min. Anret fisken på et varmt fad, og server den med tilbehøret.





karakterer:
Opskriften er vist 26726 gange,
og udskrevet 585 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (10 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2020-08-12 06:50:01
Synes der hører sprøde bacontern til, samt rødbeder ligeledes i tern.