Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kyllingewok

Kyllingewok, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllinger - Kyllingestrimler

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : simone

Indsendt :

Kyllingewok, billede 4 Kyllingewok, billede 1 Kyllingewok, billede 2 Kyllingewok, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
300 gram Kyllingefilet uden skind og ben 1 kyllingefilet uden skind og ben vejer ca. 150 gram.
1 Rød peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
1 Rødløg 1 almindeligt rødløg vejer ca. 100 gram pillet vægt
300 gram savoykål Et savoykål vejer ca 500 gram
2 spsk. Olie 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

2 spsk. Ingefær, frisk
2 spsk. Soja sauce 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   


Opskrift:

Skær kødet i ca. 1 cm tykke strimler. Pil rødløget og snit det fint. Snit kålen fint.

Varm olien i en wok eller halvdyb stegepande og steg kødet 5 minutter ved kraftig varme.

Tag kødet op og steg de fintsnittede grønsager under jævnlig omrøring ved stærk varme.

Tilsæt kød, revet ingefær og sojasauce. Bland det hele godt og smag til med sukker, salt og peber.

Server med ris.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3    (6 stemmer)

Opskriften er vist 71102 gange,
og udskrevet 1364 gange.


Energi:
KJ total 3264 (777 kcal)
KJ pr. Pers. 816 (194 kcal)
Vægt ialt 883 gram
Vægt pr. Pers. 220 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 369 KJ (88 kcal)
Protein 9.4 gram
Fedt 4.0 gram
Kulhydrat 4.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Den lille kok  -  2012-11-08 07:44:54
Den ser super ud den må jeg prøve.


SofieChristensen  -  2010-01-12 15:58:14
Super god!